

Het ziet er misschien bijzonder uit, maar het is echt ontzettend lekker! En hoe kan het ook anders: het is carbs on carbs. Daarnaast is het goedkoop, makkelijk, snel en bovenal een stressvrij recept om te maken. Dus hoe maak je beschuitenpap?
Ingrediënten:
- Beschuit
- Melk
- Suiker
Je kan heel flexibel met de ingrediënten omgaan. Zo kun je zelf kiezen wat voor beschuit (naturel, volkoren, etc.), melk (vol, halfvol, plantaardig, etc.) of suiker (basterd, kristal, etc.) je gebruikt.
Ook de hoeveelheid is naar smaak aan te passen. Hou je van wat vloeibare pap? Voeg dan wat meer melk toe of laat een beschuit weg. Niet zo’n zoetekauw? Gebruikt dan wat minder suiker.
Bovendien kun je extra ingrediënten toevoegen. Denk hierbij aan kaneel, citroensap of fruit.
Eerder noemde ik dit een stressvrij recept. Hiermee bedoel ik dat je in de bereiding vrij weinig fout kan doen. Zo kun je de beschuit tegelijk met de melk verwarmen, maar ook pas later toevoegen. Idem dito voor de suiker. Let alleen wel op dat je de melk enkel verwarmt en niet laat koken.
Oh, en heb je geen zin in extra afwas? Dan kun je ook de magnetron gebruiken.
Linkje naar de TikTok:
En ga jij dit recept proberen?
Groetjes,
Karlijn
Reactie plaatsen
Reacties